Jegyezze elő naptárjában!
Magyar Épületgépészek Napja
2016. december 1-2.

TALÁLKOZZUNK idén is!

A nagy sikerű és emlékezetes huszadik rendezvény után újra találkozóra hívjuk Önöket. A hagyományok tisztelete és a folyamatos megújulás jegyében ismét várjuk Önt és valamennyi aktív épületgépészt, az épületgépésznek készülőket, az épületgépészetből visszavonultakat és mindenkit, aki tevékenységével a magyar épületgépészeti szakma eredményeiért tevékenykedik.

65 éves az egyetemi épületgépész mérnökképzés a BME Gépészmérnöki Karán

A Magyar Épületgépészek Napja rendezvény hagyományosan az Oktatás Napjával kezdődik. Az idén egy jelentős módosítással fűszerezzük ezt a hagyományt. Ezen a rendezvényen fogjuk ünnepelni az egyetemi épületgépész-képzés 65 éves múltját a BME-n.

Épületgépészeti Tervpályázat

A 2006-ban indított épületgépészeti tervpályázatot, a hagyományoknak megfelelően folytatjuk. Az előző évekhez hasonlóan – az idén is nyilvános tervpályázatot hirdetünk épületgépész tervezők részére. A korábbi évek tapasztalatai igazolták, hogy a tervezők körében sikerült felkelteni az érdeklődést a tervpályázaton való részvételre.

Fő támogatónk
Kiemelt támogatóink
Támogatóink
Média támogatóink
Kiállítóink
Kapcsolat: IMS Budapest Kft. • 1036 Budapest, Lajos utca 120. • Telefon: (06-1) 2500-100, Fax: (06-1) 2500-957 • E-mail: anett.kunszt@ims-budapest.hu