II. FMC Növényvédelmi Termelői Konferencia

2019. január 25. péntek
BETÜMÉRET:
Idén is 5 helyszínen került megrendezésre konferenciasorozatunk

Január első hetében indult el a II. Növényvédelmi Termelői Konferenciasorozatunk, melyet az idei évben is öt helyszínen bonyolítottunk le.

Többek között ismertettük gabona gyomirtóink széles palettáját és napraforgó-gyomirtó ajánlatunkat. A napraforgó-vetésterület jelentős részén olyan gyomokkal kell megküzdeni, melyekre a preemergens gyomirtó szerek nem hatnak: ilyen esetben az Express®-technológia jelent megoldást.

Repce esetében az első tavaszi növényvédelmi problémát többnyire a szárormányosok okozzák. Ebben az esetben a hűvös időben is hatékony, piretroid típusú mikrokapszulázott termék, a Rapid® CS 3-5 napos tartamhatást biztosít.

A kukorica gyomirtása a gyomflóra összetettsége, a tavaszi időjárás kiszámíthatatlansága végett rendre rejteget váratlan kihívásokat, aminek olyan komplex hatású gyomirtó szerrel tudunk megfelelni, mint a tavaly nagy sikerrel bevezetett Diniro® Gold.

A kukoricamoly elleni sikeres védelemhez meghatározó jelentőségű a pontos előrejelzés, hiszen igazán jó eredményre a tömeges lárvakelés idején elvégzett kezeléssel számíthatunk, amíg a lárvák könnyen hozzáférhetők a rovarölő szerek számára.
Ehhez az FMC által üzemeltetett Evalio® AgroSystems előrejelző weboldal nyújt segítséget.

A konferenciáról készült összefoglalót ide kattintva olvashatja.Keresse meg területi képviselőjét!
FMC-Agro Hungary Kft.
1027 Budapest Ganz u. 16. 2. emelet
Tel: +36 1 336 21 20
Fax: +36 1 336 21 21
E-mail: info@fmcagro.hu
HÍRLEVÉL

Iratkozzon fel hírlevelünkre
VIDEÓK
SZAVAZÁS

Tudja-e Ön, hogy mekkora lehet a repce-fénybogár által okozott kártétel a repcében, ha nem vagy nem hatékony rovarölő szerrel védekezünk ellenük?

0,1-0,3 t/ha

0,4-0,7 t/ha
Az eredmény a szavazás után jelenik meg.